dimecres, 12 de desembre del 2012

EL PSPV-PSOE DE SUECA , CULLERA I ALMUSSAFES ORGANITZEN CRIDEN A LA CONCENTRACIÓ PER AL DISSABTE 15 AMB EL LEMA DE “FABRA PAGA, O VES-TE´N”


En Sueca, més de dos milions d'euros els deu el PP de Fabra a tots els suecans.


El PSPV-PSOE de Sueca, Cullera i Almussafes organitzen una concentració aquest dissabte 15, a les 12h. davant dels respectius Ajuntaments de amb el lema "Fabra paga, o ves-te'n", en senyal de protesta per les polítiques del PP durant 17 anys, que ha portat a la nostra Generalitat a estar intervinguda tres vegades ja pel govern central, i amb la perspectiva de no poder afrontar cap pagament en breu.

Segons l´agrupació Socialista de Sueca, estem davant d'una situació dantesca, la farmàcies sense cobrar, escassetat de medicaments, els dependents sense cobrar, el xec habitatge sense pagar, sense ajudes per a llibres, sense beques de menjador, als centres de gent major sense arribar els diners, les escoles taller a punt de tancar, les beques sota mínims, les ajudes a joves emprenedors sense plantejar, els ajuntaments ofegats perquè no cobren el que els deu la Generalitat.  A Sueca, més de dos milions d'euros els deu el PP de Fabra a tots els suecans.

Segons expliquen des del PSPV-PSOE que la situació és molt greu a la nostra Comunitat que a la resta de l'estat, i sembla que els nostres governants autonòmics no tenen cap solució. Només fan canvis de noms a les conselleries per guanyar temps i fer una cortina de fum en aquesta nefasta gestió de malbaratament i de polítiques d'aparador que ha utilitzat el PP durant els 17 anys que governa a la nostra Generalitat, deixant de costat el més fonamental i el més bàsic per a la ciutadania, com és el manteniment dels serveis públics i els serveis socials.

La ciutadania no aguanta més, en menys d'1 any, infinitat de manifestacions han recorregut els carrers de les principals capitals de la Comunitat Valenicana. Dues vagues generals omplin el currículum de les polítiques neoliberals del PP, que es basa en governar per a minories, per als rics, i deixar de banda a les majories.
Per tant, els ciutadans ens hem de fer veure, ens hem de fer sentir, perquè els polítics del PP s'adonen que el xollo se'ls acaba, que ja no val que Calatrava faça un parell d'edificis arquitectònicament cridaners, mentre els nostres col · legis públics segueixen en barracons i no disposen ni per pagar la calefacció, mentre els que estan postrats en un llit no cobren la seua dependència, mentre els medicaments escassegen en les farmàcies, mentre la sanitat cada vegada és més precària, més de pagament i amb més llistes d' espera, mentre la nostra joventut no puga aspirar a uns estudis superiors per no poder pagar les taxes, mentre molts alumnes aquest curs no han pogut comprar ni els llibres, mentre als joves emprenedors se'ls nega aquesta ajuda per iniciar-se al món empresarial, mentre nostres agricultors no perceben les tan necessàries ajudes. Ja no valen els fastos i les obres faraòniques, mentre la gent del carrer ho està passant tan malament.
La Generalitat no paga el que és més bàsic, el més fonamental, i no es veuen solucions per al caos regnant al PP valencià, només retallades i més retallades, i sempre per als mateixos, per a la classe treballadora i per als que menys tenen.
Però ells ho poden fer, tenen el suport dels vots que els van donar els ciutadans en el seu dia. Se senten amb autoritat i amb prepotència per passar-se per l'arc del triomf totes les manifestacions i protestes contra les seues polítiques.
Des del PSPV-PSOE li exigim al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que pague o se'n vaja, i convidem a tots els suecans (Sueca, Mareny i El Perelló) , cullerensc i almussafencs, i a tots els ciutadans dels pobles de la Ribera, a donar suport a aquest acte de concentració contra les polítiques insolidàries de la dreta, i fer acte de presència aquest dissabte 15 de desembre, a la Plaça dels seus Ajuntaments  les 12 h, a la qual es llegirà un manifest en el qual "Exigim allò que és dels ciutadans. Reclamem el deute de la Generalitat ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada