dimecres, 19 de desembre del 2012

“ENYORANÇA PER ALZIRA” ÉS EL TEMA DEL NOU CALENDARI MUNICIPAL PER AL 2013


El MUMA ha acollit, este matí, la presentació del nou Calendari Municipal d’Alzira de 2013. Enguany entorn del tema “Enyorança per Alzira”. La presentació ha sigut a càrrec del regidor de Cultura i Patrimoni, Carlos Correal, el coordinador del calendari, Pedro Benedito, el fotògraf i dissenyador, José Carrillo ‘Niclas’ i en representació de Grup Gràfic Alzira, Rubén Gallardo.
Els interessats ja poden adquirir el calendari al preu d’1 euro. L’horari serà de 9 a 13 i de 17 a 19 hores. S’han editat 5.000 exemplars.
El Calendari Municipal, torna a eixir a la llum per a facilitar als usuaris la informació dels diferents actes, com també per a donar a conéixer el patrimoni local a través de les imatges que l'il·lustren.
En aquesta ocasió, la creativitat de Niclas torna a sorprendre per aconseguir unes imatges com sempre noves i atractives entorn del tema central “Enyorança per Alzira”.
Per primera vegada, s’han incorporat persones a les il·lustracions, des de les típiques de xiquets en carro, agricultors que tornen del camp, macers en la Casa Consistorial o les trobades i rogles de la gent en el carrer.
Cal agrair també, l’especial col·laboració del Grup de Danses d’Alzira, els membres del qual s’han prestat per a fer d’improvisats models i ambientar, així, els moments tan entranyables d’Alzira.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada