dimecres, 19 de desembre de 2012

EL CONSELL AGRARI DE SUECA POSA AL DIA ELS SEUS COMPTES


 El Consell Agrari Municipal de Sueca va donar compte, dimarts passat, 18 de desembre, als membres de la seua Junta Rectora, de les liquidacions dels anys 2010 i 2011, posant-se així al dia en aquesta important qüestió.
Des que va arribar la nova Junta del Consell i el seu president, Dimas Vázquez, “coneixedors de la situació pendent de liquidació, des de l’any 2006 fins al 2011 de l'Ens Autònom, ens vam posar les piles marcant-nos com a un dels nostres objectius principals tindre els comptes al corrent”, hi ha assenyalat Vázquez.
Per a això, des de la presidència del Consell Agrari, és van realitzar les gestions pertinents en el departament d’Intervenció de l’Ajuntament perquè s’agilitzaren les liquidacions. Durant els tres primers mesos de 2011, és va liquidar l’any 2006; i al llarg de 2012, s’han liquidat els anys 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011. “En menys d’un any i mig, amb la persistència de la nova Junta i del seu president, s’han pogut liquidar els sis anys pendents, deixant a l’ens autònom al dia en els seus comptes. Tot això gràcies també al departament d’Intervenció de l’Ajuntament de Sueca, que tènia com a una de les seues metes principals liquidar tot el que faltava.
A partir d’ara, i de cara al futur, el Consell Agrari pretén portar les seues liquidacions al corrent per a evitar acumulacions en els seus comptes”, conclou Vázquez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada