divendres, 7 de desembre del 2012

EL PP D’ALZIRA PODRIA IMPULSAR LA REPROVACIÓ D’ISABEL AGUILAR (PSPV) SI INCOMPLIX L’ACORD DEL PLE SOBRE LA COMISSIÓ DE l’HORT DE REDAL


El grup municipal del Partit popular ha valorat les recents declaracions d’Isabel Aguilar relatives a la Comissió Informativa de Foment i Infraestructures sobre l’Hort de Redal i manifesten que sol·licitar la compareixença de més persones en la Comissió Informativa de Foment i Infraestructures aprovada pel Ple de l’Ajuntament d’Alzira és ridícul. Segons el grup popular, en comissió ja està previst que compareguen els alcaldes, regidors d’urbanisme i tècnics municipals de les legislatures afectades per este expedient.
Segons el grup municipal popular les declaracions de la Sra. Aguilar en les que afirma que l’alcaldessa d’Alzira, “no vol que se sàpia la veritat, per por i perquè té un 80% de la culpa” des del grup municipal del PP volen manifestar que si l’alcaldessa i el PP hagueren volgut que esta comissió no es realitzara, bastava únicament d’haver votat en contra de la mateixa i gràcies a la majoria absoluta del PP la proposta haguera sigut rebutjada.
Segons el grup municipal del Partit Popular, la senyora Aguilar insulta a la ciutadania alcireña al creure que no està informada de les dates d’eixe expedient. En 2003 quan Bastides arriba al govern municipal és quan arriba la sentència que obliga a pagar a l’Ajuntament. Els alcirenys saben molt bé que el PP en el govern municipal únicament va gestionar, de la millor manera possible l’obligació del compliment d’esta sentència negociant amb els propietaris. Afirmen des del grup popular d’Alzira.
El grup municipal del partit popular espera que es pose la data i es realitze esta comissió davant de la ciutadania i els mitjans de comunicació. Un acord que, en cas de no complir-se, faria que este grup estudiara reprovar a la senyora Aguilar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada