divendres, 7 de desembre del 2012

I JORNADA PER LA DISCAPACITAT I LA INTEGRACIÓ SOCIAL CIAJ 2012


El dissabte passat, 1 de desembre, va tindre lloc al Ciaj –Centre d’Informació i Acció Juvenil d’Algemesí– la I Jornada per la discapacitat i la integració social del centre, amb motiu del Dia mundial contra la sida (1 de desembre) i del Dia internacional de les persones amb discapacitat (3 de desembre).
La jornada va estar organitzada per la Regidoria de Joventut amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social a través del Centre d’Informació i Acció Juvenil, i les associacions i organismes següents: Algemesí Solidari, Tenda Solidària La Troballa, Adisalge, Centre ocupacional La Salut, Residència La Salut, Creu Roja Algemesí, PQPI Ajuntament, Club de Tenis Taula d’Algemesí i el grup de batucada TraBuKatu. La jornada va aconseguir un gran èxit amb una afluència de més de 200 persones i una nombrosa participació dels jóvens que són usuaris habituals del Ciaj.
Al llarg de la jornada s’hi van dur a terme diverses activitats. Entre elles, un taller de batucada i percussió en general, tallers de manualitats i un taller d’expressió. Per acabar, s’hi organitzaren jocs diferents i jocs al voltant del tenis taula.
De cara l’any que ve, es vol continuar la iniciativa amb la 2a edició de la jornada, ja que suposa un important punt de trobada d’associacions i col·lectius de persones amb discapacitat de la ciutat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada