dimarts, 11 de desembre del 2012

ALGEMESÍ FORMA ALS SEUS PRIMERS VOLUNTARIS EN PROTECCIÓ CIVIL


La regidoria de Seguretat Ciutadana d´Algemesí ha organitzat un curs de Protecció Civil amb membres dels grups de Protecció Civil de Gandia i de Quesa per a formar els voluntaris d’esta entitat que comença a prendre forma en la localitat d’Algemesí.
Ambdós entitats, Gandia i Quesa, compten amb una àmplia experiència en la matèria per la seua participació en múltiples actes i muntatge de dispositius pel que han sigut triats per a realitzar un curs de formació a esta futura unitat que vol consolidar-se en la ciutat d’Algemesí.
En este curs d’iniciació s’han impartit nocions com ara l’origen del servici públic de voluntariat que presta Protecció Civil i les instruccions per a l’estudi i prevenció de situacions de risc col·lectiu o catàstrofe en què es puga veure amenaçada la integritat física de les persones i haja que posar en marxa dispositius de socors i atenció.
Per això, el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Algemesí, Antonio F. Saá Carrasco, insistix en la importància de comptar amb un grup de voluntaris que puguen donar estos i altres servicis, en funció de la situació, però que a més, constituïxen un recurs beneficiós per als veïns, reforçant i col·laborant amb altres cossos que vetlen per la seguretat ciutadana.
Protecció Civil d’Algemesí és un grup voluntari i obert a totes aquelles persones que desitgen formar part, col·laborant en qualsevol activitat que s’organitze per part d’institucions, associacions i altres col·lectius. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada