dimarts, 20 de novembre del 2012

XV EDICIÓ DEL PREMI PER L’US I LA DIGNIFICACIÓ DEL VALENCIÀ D’ALGEMESÍ


Els interessats podran presentar la documentació del 16 de novembre al 21 de desembre de 2012 en el departament DIAL

La convocatòria està oberta a comerços, serveis i empreses de la ciutat

L’Ajuntament d’Algemesí ha obert el termini de presentació de documentació per a una nova edició del XV Premi per l’ús i la dignificació del Valencià en l’àmbit cultural per a totes aquelles empreses, serveis i comerços de la ciutat que vullguen participar.
Aquesta convocatòria que realitza l’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Cultura i l’Oficina de Promoció Lingüística, és de caràcter local i oferix tres reconeixements que es concedixen en les modalitats de premi a l’empresa per l’ús del valencià en la retolació i el material imprés, premi a l’empresa de nova creació que destaque per l’ús de la llengua i per a aquelles empreses que apliquen el valencià en noves tecnologies.
Tots els premis tenen una dotació econòmica de 500 euros i un segell, per a utilitzar en la seua empresa, que acredita, per part de l’Ajuntament, la promoció i l’ús digne de la llengua valenciana.
Per al regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Algemesí, Gabriel Palop, es tracta d’un reconeixement important que està ja consolidat en els seus quinze anys de trajectòria i que premia a tots aquells que promocionen i mantenen viva la nostra llengua en la seua activitat diària.
Els interessats a participar en esta nova edició poden presentar la seua candidatura del 16 de novembre al 21 de desembre de 2012 i entregar-la en el departament DIAL del consistori (Departament d’Informació i Atenció al Ciutadà). La documentació ha d’anar dirigida a l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Algemesí, situada al carrer Muntanya, 24.
Per a més informació, accés a les bases del concurs i a les sol·licituds de participació, poden consultar-les en la pàgina web municipal    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada