dimecres, 7 de novembre del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA PARTICIPA EN L’ESMORZAR SALUDABLE DEL CP GARCÍA SANCHIZ


El regidor d’Agricultura de l’Ajuntament d’Alzira, Enrique Montalvá, ha acudit a l'“esmorzar saludable” que un any més ha organitzat el col·legi Public Federico García Sanchiz.
Aquesta activitat va enfocada a conscienciar els jóvens escolars del centre educatiu, a consumir aliments sans i equilibrats, que tanta importància tindran en el seu desenvolupament físic i també mental.
l’Ajuntament ha facilitat 100 kg mandarines entre tots els estudiants a la seua eixida al pati. Daqu’esta manera, es pretén incentivar-los que es familiaritzen amb el consum productes saludables.
En paraules de Montalvá: “Un any més hem volgut participar en esta iniciativa que organitza el col·legi amb tan bon fi. Hem de transmetre als ciutadans, i com més jóvens millor, que és vital una alimentació sana i saludable. I en el nostre cas, què millor que el producte estrela de la terra, les nostres taronges i mandarines que tanta demanda tenen a la resta d’Europa. Sense cap dubte, la necessitat de tindre una alimentació sana, és una de les lliçons més importants que hem d’ensenyar als nostres jóvens”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada