dimarts, 27 de novembre del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA CONCEDIX 158 AJUDES ASSISTENCIALS DE MENJADOR ESCOLAR


L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Educació, ha concedit, per a este curs escolar, 158 Ajudes Assistencials Municipals de Menjador Escolar. Unes Ajudes que ascendixen a 67.577,12 euros.
L’Ajuntament, amb el consens de tots els centres escolars de la localitat, ha rebaixat la puntuació fins als 9 punts, de manera que des dels 9 fins als 16 punts es concedixen estes ajudes, segons la baremació establida per la Conselleria d’Educació en la Resolució de 13 de juny de 2012.
Les Ajudes Assistencials de Menjador Escolar de l’Ajuntament d’Alzira naixen amb l’objectiu de cobrir aquells sectors escolars que no són coberts per les ajudes de la Conselleria. Sempre han estat dirigides a alumnat de centres públics i concertats, de manera que es garantix i s’iguala el dret a sol·licitar les ajudes a tot l’alumnat escolaritzat a Alzira en qualsevol dels centres educatius mantinguts amb fons públics, tant col·legis públics com concertats.
Per al curs 2012-2013, l’Ajuntament d’Alzira ha mantingut la finalitat de garantir la igualtat d’oportunitats de tot l’alumnat escolaritzat a Alzira en qualsevol dels centres educatius mantinguts amb fons públics. L’única diferència existent, és que la Conselleria ha ampliat els destinataris de les seues ajudes de menjador, a l’incloure per primera vegada a l’alumnat d’infantil, de 3 i 4 anys, dels centres públics.
Amb esta mesura, la Conselleria destina les seues ajudes a l’alumnat dels centres públics des dels 3 anys fins als 12, incorporant respecte a la convocatòria anterior el 1r i 2n curs del Segon Cicle d’Infantil; o el que és el mateix, tot el Segon Cicle d’Educació Infantil i tota la Primària. Per esta raó, l’Ajuntament destina les seues ajudes assistencials a l’alumnat de la resta de centres mantinguts amb fons públics, els concertats.
No obstant això, en el cas de l’alumnat beneficiari de 9 punts, estes Ajudes Municipals s’han concedit tant en els centres públics com en els concertats de la localitat. També s’inclouen 11 casos de famílies amb necessitats extremes baremades per informes dels treballadors socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada