dimarts, 13 de novembre del 2012

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA I VOLTA A PEU SANTA CECÍLIA DE CULLERA

400 persones van participar en aquesta carrera que destinarà part del benefici de les inscripcions a l’Associació de malalts d’Alzheimer de Cullera, AFACU.

Prop de 400 corredors de Cullera i d’altres clubs valencians han participat en aquesta primera edició  amb un circuit de 7 km, l'eixida i la meta de la qual ha sigut la seu social de l'entitat.
Els participants van fer un recorregut fàcil que combinava el paisatge urbà i el rural.
El primer corredor a arribar a meta el cullerense Salva Palero va arribar en un temps de 24 minuts. Minuts més tard entrava la primera dona en la categoria absoluta, la valenciana Carmen Rodríguez. L’organització de la primera edició ha premiat amb dos trofeus especials al primer músic de la societat que va acabar la carrera Adrián Palomares i a Andrea Tur la primera músic que va arribar a meta.
Un nombrós equip de persones format per Dames Cecilianes, Junta Directiva, músics i voluntaris han fet possible la celebració de la cursa que ha comptat amb el patrocini de nombroses empreses col·laboradores.
La carrera forma part de les propostes culturals i lúdiques que l’entitat musical ha programat per a commemorar la festivitat de la patrona de la música.
La cursa també ha mostrat el seu costat més solidari, ja que es destinarà part de la inscripció recaptada a benefici d’AFACU, l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Cullera.