dimarts, 27 de novembre del 2012

EL COMITÉ NACIONAL DE JOVES SOCIALISTES DEL PAÍS VALENCIÀ RECOLZA TRES INICIATIVES DE LA RIBERA DEL XÚQUER


La Ribera va presentar la iniciativa en favor de les Mancomunitats, la reforma de la Llei de la Caixa d´Estalvis i el recolzament al veïnat de l´Avinguda País Valencià d'Algemesí

El passat 24 de novembre es va celebrar el Comité Nacional de Joves Socialistes del País Valencià a la seu d'UGT-PV al cap i casal. Més de vint-i-cinc militants estaven convocats per a debatre i avaluar la gestió feta per la Comissió Executiva Nacional encapçalada pel seu Secretari General, José Muñoz on els riberenys Robert Martínez, Laura Simó i Belén Oltra formen part.
La Ribera del Xúquer va presentar tres propostes de resolució: la defensa de les Mancomunitats, la reforma de llei de Caixa d'Estalvis i el recolzament al veïnat de l'Avinguda País Valencià a Algemesí. La primera era per a reafirmar el paper de les Mancomunitats com a ent important per a la cohesió social i la suma d´esforços contra la crisi, millorar el seu finançament i la recerca d'altres solucions per no eliminar-les.
La segona fa referència al fet que cap persona que haja ocupat un càrrec públic en el passat com en el present mai estiga en un òrgan de govern en cap Caixa d´Estalvis, el canvi en el repartiment dels actors principals de les assamblees de manera que es dote de més poder als Ajuntaments i aquells que realment fan la caixa dia a dia com són els empleats i fundadors , i així  llevar a la Generalitat de qualsevol facultat de poder dins de les Caixes, una supervisió més efectiva per les Administracions Públiques a les Caixes on la Generalitat junamentt als Diputats de les Corts Valencianes ho facen des de l´Institut Valencià de Finances en compte des de les Comissions de Control i que el President d´una Caixa siga elegit per Assamblea en compte de pel Consell d´Administració com ara.
La tercera fa referència al reconeixement de Joves Socialistes a l'actitud valenta del veïnat de l'Avinguda País Valencià per la defensa del nom del carrer després de la mala praxis del Govern Municipal algemesinenc com també la satisfacció del manteniment del nom del carrer, ja que és la voluntat del seu veïnat com també dels que defensen les senyes d´identitat reconegudes al preàmbul del nostre Estatut d´Autonomia.

Totes aquestes iniciatives van ser recolzades amb el 98% dels sufragis del Comité Nacional de Joves Socialistes. Per la seua banda, el Secretari General comarcal, Ricard Bono “agraeix el recolzament de tots i de totes a les iniciatives de la Ribera i que pretenem sumar en favor dels socialisme jove valencià i, també, per a portar la veu dels joves de la nostra comarca per que es faça justícia i la defensa dels ents que ens garanteixen la sostenibilitat dels nostres municipis.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada