dilluns, 29 d’octubre del 2012

SEGONA DERROTA DEL RC ALZIRA A ALACANT (17-12)

El RC Alzira, viatjava a Alacant amb la intenció de donar la sorpresa, no va ser possible, però almenys, es va aconseguir un punt pel bonus defensiu.
L’Akrava va començar dominant clarament la trobada gràcies a la seua potent davantera i al bon fer en les seues melés obertes,  per on entrava  amb facilitat pel centre de la defensa alzirenya. Així van aconseguir tres assajos quasi de forma consecutiva per mitjà de Bernardo Ferreyra, Fernando Molina i Zeus Torrecillas, Víctor López, va aconseguir una transformació.
A partir d’ací, l’Alzira es va centrar i va començar a fer-se fort en la melé i a imposar-se en la línia de tres quarts, fruit d’això i en un atac que va agranar tot el camp fins que el baló va arribar a les mans de l’ala Alex Palop que va assajar i va transformar ell mateix. Amb el marcador 17 a 7 es va arribar al descans.
En la segona part, l’Alzira va continuar amb les seues iniciatives, i aquesta vegada va ser la davantera qui va buscar esmenar la plana de la seua pèssima primera part i per mitjà de Darío Ferrer aconseguia un assaig a l’eixida d’una melé oberta, assaig que, en esta ocasió no es va poder transformar.
Amb el resultat de 17 a 12, el partit estava obert i es podia decantar de qualsevol costat, l’Akra es va posar nerviós, la qual cosa va augmentar les possibilitats de l’Alzira que va demostrar disciplina i sang freda, però l’assaig de tres quarts que anaven buscant, no va arribar, i va ser l’Akra qui va recuperar la iniciativa en els últims deu minuts.