dimarts, 30 d’octubre de 2012

REPRESENTANTS DEL MINISTERI DE MEDI AMBIENT VISITEN EL TRAÇAT DE L´ANTIC TRENET AMB ELS RESPONSABLES DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTAEl projecte de via verda de l'antic traçat de ferrocarril que uneix Carcaixent i Tavernes de la Valldigna està cada dia més a prop. Representants del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, de les Mancomunitats de la Ribera Alta i la Safor i de l'Ajuntament d'Alzira s'han  reunit a Alzira i han realitzat posteriorment una visita de camp a l'antic traçat del ferrocarril per on està prevista la creació d'una via verda.
L'objectiu és que el Ministeri incloga el projecte, que compta amb un pressupost total de 3,5 milions d'euros, dins del programa Camins Naturals, i que el primer tram, que uneix la Barraca d'Aigües Vives amb el baixador de Benifairó de la Valldigna, comence a executar-se l'any 2013.
El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, ha destacat la importància del projecte perquè permetrà recuperar el patrimoni cultural i mediambiental i atraure turistes a la comarca, a més de suposar una important inversió per a la zona.
En el projecte del Trenet col·laboren diverses administracions. Mentre que les Mancomunitats de la Ribera Alta i la Safor han sigut responsables del seu disseny i redacció, el Ministeri de Medi Ambient assumirà l'execució de les obres i la Conselleria d'Infraestructures s'encarregarà del seu manteniment.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada