dimarts, 30 d’octubre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA PROPOSA QUE L’ANY QUE VE NO S’ABONE EL CÀNON D’ABOCAMENTS A L’EPSAR

Isabel Aguilar

La portaveu dels socialistes, Isabel Aguilar, considera que l’Ajuntament d’Alzira no ha de continuar pagant el cànon d’abocaments de la zona de Tulell, perquè no s’està construint cap vivenda. Segons Aguilar aquesta proposta està emmarcada dins de les que el Partit Socialista està realitzant perquè s’incloguen en els pròxims pressupostos del 2013.
La dirigent socialista entén que no s’ha de continuar pagant a l’empresa EPSAR ja que la Generalitat és deutora amb l’Ajuntament en més de cinc milions i per tant és necessari negociar una compensació del deute.
Aguilar recorda que "aquesta solució ja es va proposar en el ple de l’Abril del 2012, i el Partit Popular i la Sra. Bastidas la van rebutjar, però nosaltres continuarem proposant la compensació perquè no és de rebut que El Govern de la Generalitat ens dega diners i els alzirenys sí que paguem a una de les seues empreses".
Segons Aguilar els socialistes van proposar que no s’aprovara el conveni amb una empresa esguitada de corrupció i que es renegociara un nou conveni que contemplara la possibilitat que es compensara el cànon d’abocaments de Tulell a l’empresa pública EPSAR, pel deute de més de 2.500.000 euros que la Generalitat deu per l’obra de peatonalización de la Vila que ja ha sigut pagada pels ciutadans.
La responsable socialista afirma que una empresa que es gasta els diners dels abocaments a finançar l’aeroport sense avions de Castelló, no es mereix que els alzirenys li paguem ni un euro.
Segons Aguilar, L’EPSAR incomplix els objectius bàsics inicials que eren els de donar una solució als problemes ambientals per la falta de tractaments adequats per a la depuració de les aigües residuals urbanes i industrials.
Segons Aguilar amb la gestió sota sospita de l’entitat que controla els abocaments i les seues múltiples presumptes corrupteles els alzirenys no hem de pagar ni un sol euro a esta empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada