divendres, 19 d’octubre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX HUI EN EL DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA QUE EL GOVERN MANTINGA LES MAMOGRAFIES COM A SERVEI BÀSIC GRATUÏT


La secretària general dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que "el Ministeri ha anunciat que entre les primeres prestacions sanitàries a ser revisades estan les mamografies. Açò fa que estiguem especialment preocupats".
Segons Aguilar el Partit Popular retalla en allò que per a ells no té importància com és la investigació. Els 600 milions menys per a investigació en els pressupostos d’enguany suposaran un retrocés en la lluita contra el càncer de mama.
La responsable socialista ha aprofitat el dia mundial contra el càncer de mama per a reclamar al Partit Popular i al President Rajoy, que no es poden fer retalls en la salut. Per això, s’han de mantindre les mamografies com a prestació bàsica i gratuïta, i s’ha d’assegurar la igualtat de les proves de càncer de mama, sense cap exclusió.
Aguilar també reclama intensificar les campanyes de prevenció de càncer de mama i a seguir amb les campanyes de comunicació i sensibilització sobre els beneficis del diagnòstic precoç del càncer de mama.
Segons Aguilar l’impacte que tindrà el nou model de gestió sanitària mixt anunciat per la Generalitat que introduïx fórmules d’organització privades per a minorar costos i estalviar en fàrmacs, tindrà un alt impacte negatiu per al tractament del càncer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada