dimecres, 3 d’octubre del 2012

EL CIJ DE CULLERA ORGANITZA UN TALLER DE FOTOGRAFIA DIGITAL I PHOTOSHOP.



El Centre d’Informació Juvenil de Cullera organitza, dins de les seues activitats per a enguany, un taller d’iniciació a la fotografia digital i photoshop dirigit a totes aquelles persones interessades en la captura d’imatges fotogràfiques en suports digitals i el seu posterior tractament i retoc digital amb photoshop.
El taller té com a objectiu capacitar a l’alumne per a tindre una base teòrica i practica que li permeta conéixer  i treballar amb els equips bàsics de fotografia i de revelat digital.
El taller, que es realitzarà a la Casa de la Cultura de Cullera a partir del pròxim 23 d’octubre, està dividit en dos parts complementàries, fotografia digital i photoshop.
El taller de fotografiá digital és una introducció a la presa fotogràfica amb càmeres digitals amb l’objectiu que l’alumne adquirisca els coneixements bàsics per a la captura d’imatges, conega les diferents parts i usos de la càmera fotogràfica digital, tipus de càmeres, objectius, formats, resolucions d’imatge, els formats d’arxius més comuns, tècniques d’il·luminació, etc.

La segona part del taller, també d’un mes de duració, dividit en 8 classes pràctiques d’hora i mitja de duració, tractarà sobre el laboratori digital amb photoshop.
Aquest taller, que és complementari del primer, té com a objectiu que l’alumne conega el quadre de ferramentes, la pantalla de photoshop, els menús, com guardar arxius, resolució d’imatges, dimensió d’imatge per a la seua utilització en diferents suports (impresa, web,) creació de text, filtres etc. Per a traure el millor rendiment a les imatges capturades.
Per a la realització dels tallers seria convenient per a l’alumne disposar de la seua pròpia càmera fotogràfica digital i d’un pen drive o disc dur per a l’emmagatzemament dels treballs realitzats durant el curs.
El taller de fotografia digital començarà el pròxim 23 d’octubre fins al 22 de novembre i el de tractament digital de fotografies amb photoshop començarà el 27 de novembre i finalitzarà el 20 de desembre.
Els tallers es realitzaren els dimarts i dijous de 19.00h a 20.30h. I tenen un preu de 50 euros cada un.
Les inscripcions es poden realitzar al Centre d’Informació Juvenil de la casa de la Cultura de Cullera al  c/ la Bega s/n en horari d’oficina: 9 a 14 i 17 a 20h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada