dilluns, 10 de setembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA OBRI LA SEU PER A GENERAR UN BANC DE LLIBRES DE TEXT PERQUÈ PUGUEN SER REUTILITZATS


Des del dimecres i en horari de vesprada de 18 a 21 hores, tot el que vulga donar llibres de text i així generar un banc de llibres que puguen ser reutilitzats, pot passar per la seu socialista i amb això ajudar les famílies que no els poden comprar .

La secretària general dels socialistes d’Alzira considera que després dels brutals retalls en Educació, que està fent el govern del Partit Popular i consentits a Alzira per la Sra. Bastidas, és necessari que els polítics estiguen més que mai defenent als més necessitats.
A més, tal com assenyala Isabel Aguilar, als retalls del Govern de Rajoy en ajudes, cal sumar la pujada de l’IVA per al material escolar, que passa d’un 4 a un 21%.
Rajoy asfíxia a les famílies i Bastidas els posa la punta al fer-los pagar als estudiants l’autobús”.
Segons Aguilar el que pretenen els socialistes alzirenys és impulsar l’estalvi entre les famílies, gràcies a aquest nou model social de banc de llibres en què cal implicar a tota la societat de manera conjunta.
Aguilar anuncia que el seu grup presentarà una moció perquè des de l’Ajuntament i a través del Consell Escolar es cree un banc de llibres que siga gestionat amb l’ajuda dels serveis socials i l’AMPA de cada centre escolar de la ciutat.
La responsable socialista insta l’Alcaldessa d’Alzira que aprofite la reunió que tindrà hui amb els directors dels centres i els propose que en cada centre també es cree un banc de llibres.
La dirigent socialista afirma que “és el moment de treballar pels que més ho necessiten i l’Ajuntament és l’administració més pròxima als ciutadans i per això devem, ara més que mai, demostrar que els polítics som servidors públics”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada