dilluns, 10 de setembre del 2012

EL 20 DE SETEMBRE S'OBRI EL TERMINI DE COBRAMENT DE L´IBI RÚSTICA, DEL IAE I DEL FEM D´ACTIVITATS ECONÒMIQUES 2012 D´ALZIRA


Finalitza el 20 de novembre
El 22 d’octubre es carregaran en el compte bancari els rebuts domiciliats
La segona fracció de l’IBI Urbana per als rebuts domiciliats també es carregarà el 22 d’octubre

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Economia i Hisenda, informa que dijous que ve, 20 de setembre, s’obri el termini de cobrament de l’IBI Rústica, de l’impost d’Activitats Econòmiques i del Fem d’Activitats Econòmiques de 2012. El termini finalitza el dimarts, 20 de novembre de 2012.
Els rebuts poden pagar-se a l’Oficina de Recaptació (C/Sant Roc, 8) en horari de 8:30 a 14 hores. També a les entitats bancàries col·laboradores, com són Bankia i la seua xarxa de caixers automàtics, La Caixa i la seua xarxa de caixers automàtics, Credit València Caixa Rural i Banc Bilbao Biscaia Argentaria.
A l’iniciar el període es remetran als domicilis dels contribuents, les Cartes de Pagament perquè puguen realitzar el pagament en les entitats col·laboradores. Durant tot el període de pagament, els contribuents que no les hagueren rebut les poden sol·licitar a l’Oficina de Recaptació, per correu electrònic (voluntaria@alzira.es) o imprimir-les des del  Portal dela ciutadania- Carpeta de la ciutadania- Tributs i Recaptació- Elsmeus rebuts i liquidacions en voluntària.
Els rebuts domiciliats es carregaran en el compte bancari el dilluns, 22 d’octubre de 2012.
Per al cobrament de 2012 podran domiciliar-se rebuts d’IBI Rústica- IAE- Fem d’Activitats Econòmiques, així com modificar els seus comptes de domiciliació de rebuts ja domiciliats, fins al dia 11 d’octubre de 2012. Les domiciliacions que se sol·liciten després d’esta data tindran efecte per al cobrament de l’exercici 2013.
També cal recordar, que el dilluns, 22 d’octubre, es carregarà en compte la segona fracció de l’IBI Urbana 2012 dels rebuts domiciliats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada