dilluns, 10 de setembre del 2012

ALZIRA PROMOCIONA AMB ELS SEUS TAMBORS EL SALÓ INTERNACIONAL DE PATRIMONI, BÉNS I ITINERARIS RELIGIOSOS




Una Tamborada, a càrrec de la Banda de Tambors de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa d’Alzira, va servir, este dissabte, per a promocionar el Saló Internacional de Patrimoni, Béns i Itineraris Religiosos, DIKÉ, que se celebra els dies 14, 15, 16 i 17 en Fira València.
Fins a la Plaça de la Mare de Déu de València es van desplaçar tres autobusos des d’Alzira, amb la Banda de Tambors de la JHHCC, així com amb la de la Germandat de Cavallers del Sant Sepulcre.
Alzira, com a seu de la Tamborada Nacional de 2013, s’ha encarregat de promocionar la Fira DIKÉ amb el seu toc de tambors. No van faltar tampoc a la cita el regidor de Fires, Festes i Turisme, Rafa Fita, el president de la JHHCC de la Setmana Santa, Vicent Fábregues, ni els Clavaris Majors, Francisco Javier Paños i Inmaculada Bartolomé.
A esta exhibició van acudir també tambors de l’Alcora, seu de la Tamborada Nacional de 2012.
Alzira participa en esta fira amb un estand que exposarà el pas de la Germandat de Cavallers del Sant Sepulcre de la localitat. Un pas que eixirà en processó, en la mateixa fira, amb la seua banda de tambors i portants, el dissabte, 15 de setembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada