dijous, 30 d’agost de 2012

RENAULT CEDIX UN VEHICLE PER ALS DESPLAÇAMENTS DE LES FESTERES DE SUECA


Este matí ha tingut lloc l’acte d’entrega de claus del vehicle que la marca Renault facilitarà al consistori, durant els pròxims dies de festes del municipi, per al desplaçament de la festera major i la seua cort d’honor.
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; el gerent del concessionari Ginestar de la marca Renault, Vicente Guillem; i algunes de les membres de la cort d’honor de la festera major, han estat presents en l’entrega de claus i han pogut comprovar in situ les característiques del vehicle, un model Espace familiar amb totes les comoditats. “Vam iniciar l’any passat la nostra activitat a Sueca, quan el grup Ginestar es va fer càrrec del concessionari Renault, i llavors ens vam posar en contacte amb l’alcalde que ens va comentar esta possibilitat de col·laborar en les Festes. Vam quedar molt satisfets amb l’experiència l’any passat, estem contents de col·laborar amb les Festes i integrar-nos en el municipi i, per això, enguany hem tornat a col·laborar cedint este vehicle, al qual podria sumar-se un altre si fóra necessari”, ha assenyalat Vicente Guillem, responsable del concessionari.
Per la seua banda, el regidor de Festes, Dimas Vázquez, ha volgut mostrar el seu agraïment a l’empresa Ginestar i a la marca Renault “per la seua col·laboració, cedint este vehicle de manera gratuïta. Resulta molt necessari disposar-ne per a així poder traslladar la festera major i la seua cort amb major facilitat i rapidesa, evitant els retards a l’hora d’acudir a tots els actes”. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, també ha volgut agrair a la marca Renault la seua col·laboració amb l’Ajuntament dos anys seguits “perquè, a causa de la situació de crisi que vivim, cedir-nos gratuïtament este vehicle, a més mostrant-nos sempre tot tipus de facilitats, és digne de ressaltar i d’agrair”.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada