dijous, 23 d’agost del 2012

LA GESTIÓ DE LA CASA BLAVA D´ALZIRA IX DE NOU A CONCURS



Després d’haver quedat deserta la primera subhasta que va organitzar l’Ajuntament per a arrendar l’explotació de l’hotel rural de la Casa Blava, s’ha aprovat un altre plec de condicions, amb l’objectiu de fer més atractiva l’adquisició dels drets del establiment.
L’actual oferta de concessió administrativa augmenta el termini de duració de la concessió, passant de 4 anys a 8 anualitats i 3 mesos. A més, l’empresa que n'adquirisca els drets, haurà d’abonar un cànon de 30 mil euros anuals que aniran a parar a les arques de l’Ajuntament.
En paraules del regidor de Patrimoni, Carlos Correal: “Esperem que amb estes millores substancials de l’oferta podem ja adjudicar l’explotació d’este complex turístic, de manera que es puga posar prompte en servici, i així augmentar l’oferta hotelera de la nostra ciutat en benefici de l’economia local”.
La Casa Blava, que va ser construïda a finals del S. XIX, es troba en la zona de Tulell d’Alzira. La seua restauració va ser duta a terme per mitjà del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada