dilluns, 27 d’agost del 2012

LA DIGITALITZACIÓ DELS PLANOLS DE BARRANCS I CAMINS D’ALZIRA PERMET UNA MAJOR EFICÀCIA EN ELS TREBALLS DE NETEJA


La regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira, ha realitzat els treballs de neteja de barrancs, camins i paratges. Una posada a punt necessària de cara a les pluges de tardor i la temuda gota freda.
Enguany, cal destacar com a novetat, la digitalització dels planols de tots els barrancs i camins existents al terme municipal d’Alzira. Un fet que permet una major rapidesa i immediatesa a l’hora d’organitzar el treball de cada setmana. Així com per a determinar els ja realitzats i els que queden pendents.
Una tècnica duta a terme des del departament d’Agricultura i Medi Ambient, amb l’objectiu de Modernitzar l’Administració de l’Ajuntament.
La digitalització permet una lògica evolució dels treballs, així com determinar quins són els que queden pendents i els que cal realitzar de manera més immediata.
Cada divendres té lloc una reunió en què participen el regidor de Medi Ambient i Agricultura, un tècnic de la regidoria, l’oficial de la secció rural de la Policia Local, un becari de La Dipu et beca que hi participa i els dos encarregats, on s’organitzen els treballs de cada setmana i es marquen les prioritats de neteja. Es concreta en quina zona està cada una de les 20 quadrilles que hi  treballen, els progressos que es van fent i les actuacions pendents.
Els treballs, que finalitzen aquesta setmana, s’estan duent a terme per 120 persones desocupades que s’han contractat gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal de prop de 144.000 euros en una primera fase.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada