dilluns, 27 d’agost del 2012

ELS VEÏNS DE CULLERA ES TORNEN A MANIFESTAR CONTRA EL TOP MANTA


Divendres passat veïns i membres de l’Associació de Comerciants de Cullera van recórrer el passeig marítim com a protesta contra els venedors ambulants


El passeig marítim de Cullera va congregar la nit de divendres passat a diverses desenes de persones que van tornar a protestar, per segona setmana consecutiva, contra el 'top manta'.
Els assistents es van manifestar amb pancartes i megafonia des de la font del passeig marítim fins a la platja del Racó, tornant novament al punt de partida.
Segons va explicar el President d´ ACECU, Enrique González, l’objectiu és «eradicar la venda ambulant» i no «manifestar-se per manifestar-se».
Amb el lema “En defensa del comerç de Cullera” els comerciants de la localitat van realitzar xiulades durant el trajecte, acompanyats per veïns de la localitat que es van unir a la protesta.
Per a aquesta segona manifestació l’Associació de Comerciants de Cullera ha realitzat una major tasca de difusió en comerços i hostaleria a través del repartiment de fullets.
El president d’Acecu ha assenyalat que «si l’alcalde de la ciutat ens diu què farà ens plantejaríem dissoldre la manifestació que tenim aprovada per a divendres que ve».
El president d’Acecu, Enrique González, va explicar que «hem demanat responsabilitats a l'Alcaldia i a la Regidoria de Policia perquè creiem que no s’està fent res».
Per la seua banda la regidora de Comerç de Cullera, María Ángeles Arlandis, ha assegurat als membres de l’associació que han ampliat la presència policial: “Hi ha quatre o cinc contra quasi 400, així que seguixen sense poder fer res”. “No volem confrontació ni violència.
La protesta a comptat amb el suport d’altres associacions de comerciants com la d’Algemesí, Alzira, Sueca, Carcaixent i Alberic, i amb el suport de la Unió Gremial i Federació Empresarial de la província de València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada