divendres, 10 d’agost del 2012

ELS SOCIALISTES DE LA RIBERA ALTA PRESENTARAN MOCIONS EN TOTS ELS AJUNTAMENTS PER A EXIGIR EL MANTENIMENT DELS 400 EUROS PER ALS ATURATS QUE HAN ESGOTAT LES PRESTACIONS

                                                                                                               Foto:Jordi Piris


El secretari d'organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, ha anunciat que el PSPV-PSOE promourà mocions en els ajuntaments de tota la Ribera Alta.
Pascual considera que ara és més necessari que mai exigir al Govern la pròrroga del programa Prepara, que és en aquests moments de dura crisi l'última taula de salvament perquè moltes famílies cobrisquen les seues necessitats més bàsiques, com l'aliment o el pagament de la hipoteca.
Segons Pascual, Rajoy només ha portat més desocupació patiment i desesperança als treballadors amb la baixada del salari i la pèrdua de drets conquistats fa dècades, acomiadament lliure, fins i tot per malaltia amb baixa mèdica menys en la situació de desocupació, més impostos i cap mesura per a créixer ni crear trevall.
El responsable socialista afirma que d'ací al 15 d'agost els socialistes de la Ribera Alta intensificaran la mobilització, amb el propòsit que el president del Govern, el Sr. Rajoy, convoque un Consell de Ministres i evite l'extinció d'aquesta ajuda.
Pascual afirma que les polítiques del govern de Rajoy estan provocant la fractura social del nostre país: amb més desocupació, menys protecció i menys polítiques actives d'ocupació.
Per als socialistes de la Ribera Alta, la desocupació és el principal problema que existix en la nostra comarca que amb l'actuació i les decisions de Rajoy s'està agreujant dia a dia i amb això s'està aconseguint situacions límit dels ciutadans que són molt negatives.
Des de l'executiva dels socialistes de la Ribera Alta, sol·liciten al Govern de Rajoy, que prorrogue el PLA PREPARA, perquè és l'única font de subsistència de ciutadans que no tenen res, que esgoten la desocupació i que no tenen ni més menys que eixos 400 euros per a poder viure.
Pascual denúncia el passotisme del Partit Popular en la  comarca, que enfront de la situació de pobresa que patiran milers de ciutadans de la Ribera Alta, és incompressible entendre el seu silenci servil deixant de costat els seus ciutadans.
El dirigent socialista afirma que el PP governa en la majoria de municipis de la comarca i ací la desocupació és el major de tota la província. "És incompressible que siguem la comarca amb més desocupació de tota la comunitat i no obstant els Alcaldes i Alcaldesses del Partit Popular, no moguen ni un sol dit per a crear ocupació de veritat en aquesta comarca".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada