dijous, 16 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA SOL·LICITA LA RETIRADA DEL CARTELL QUE PROHIBIX MENJAR, BEURE I ESTAR EN L’ESPLANADA DE LA MUNTANYETA DEL SALVADOR.



Isabel Aguilar
La secretària general dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, considera que el cartell dissuasori que l’Ajuntament ha instal·lat en la Muntanyeta del Salvador, demostra la inoperatividad i les poques idees de la Sra. Bastidas i del Partit Popular.
Segons Aguilar en estos nou anys de govern de Elena Bastidas, “hem assistit a nombroses i autentiques barbaritats, però últimament les decisions que es prenen des del Partit Popular a Alzira freguen l’esperpèntic”.
Aguilar manifesta que amb les prohibicions sobre l’oci i l’escampament no es pot governar una ciutat, especialment en estos moments on és necessari que els governants sàpien entendre les necessitats dels seus ciutadans i adaptar les normes a les seues necessitats.
La responsable socialista afirma que la Muntanyeta del Salvador és un dels llocs més emblemàtics per als alzirenys i sobretot el pulmó verd més pròxim al nucli urbà. Ara els alzirenys en esta època estival per a poder escampar-se de les nits de calor muntaven les seues taules i sopaven en este lloc, però la Sra. Alcaldessa ha tallat de soca-rel. “La Sra. Bastidas ha d’entendre que els alzirenys tenim el dret a disfrutar de lo nostre, sempre complint les normes i especialment les ordenances de neteja”.
Els socialistes alzirenys venim manifestant que el PP està Governant la nostra ciutat sense pensar en els ciutadans, “el Partit Popular està instal·lat en una talaia des d’on no veu, ni sent els problemes dels ciutadans d’Alzira”.
Segons Aguilar el grup socialista presentarà una proposta perquè l’Ajuntament cree en la Muntanyeta del Salvador una zona de picnic per a revalorar este espai natural i convertir-ho en una zona d’oci que puga ser utilitzada per tots.
Aguilar considera que la creació d’una zona de picnic seria un gran encert i també una bona forma que l’Alcaldessa d’Alzira, fora sensible amb els seus conciutadans i no tinguera sempre en la seua ment, el mateix que el president del Govern el Sr. Rajoy, que els ciutadans cada vegada tinguen menys drets. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada