dijous, 16 d’agost del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA SOL·LICITA BEQUES PER A JÓVENS TITULATS DESOCUPATS


L’Ajuntament d’Alzira, des del departament d’IDEA, ha sol·licitat beques per a jóvens desocupats, que posarà a disposició de la ciutadania gràcies al conveni subscrit entre la Diputació de València i l’Institut Valencià de la Joventut Generalitat- Jove

El consistori de la capital de la Ribera Alta, té previst convocar 9 beques dins d’aquest projecte. Les beques aniran dirigides a jóvens menors de 30 anys, que es troben en situació legal de desocupació i que posseïsquen una titulació obtinguda durant els dos últims cursos acadèmics. Tindran una durada d’un mes, un total de 25 hores setmanals a raó de 5 hores diàries, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores. Els beneficiaris d’aquestes beques obtindran una retribució de 500 euros, i la realització de les beques haurà de ser necessàriament d’ací als mesos de setembre a novembre.
Cal destacar que l’Ajuntament ha consensuat amb el Consell de la Joventut local les línies de treball que s’ha de seguir per als becats. Els futurs contractats, treballaran en projectes que puguen beneficiar al conjunt dels jóvens del municipi. Entre els diversos projectes previstos, s’elaborarà una guia de perfeccionament professional i pràctiques a Europa. També es confeccionarà un manual de recursos per a emprenedors.
Les bases estan publicades en la pàgina web d’IDEA  i en la de l’Ajuntament d’Alzira .
El termini per a presentar sol·licituds discorrerà des de dijous 16 d’Agost fins al dimecres 22 del mateix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada