dilluns, 13 d’agost del 2012

ANTELLA CELEBRA A PARTIR DE DEMÀ I FINS EL PRÒXIM DIMECRES LES FESTES DE LA MARE DE DÉU D'AGOST


Dimarts es cantaran albaes per tot el poble amb la participació de Pep Gimeno "Botifarra", mentre que dimecres es celebrarà un passacarrer amb cabuts i la processó de la Mare de Déu Antella.


Antella celebra demà, dia 14 d'agost, i despús-demà, dia 15, les seues Festes de la Mare de Déu d'Agost o de l'Assumpció. Els festejos estan organitzats per la Confraria de la Mare de Déu d'Agost d'Antella i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament d'este municipi turístic riberenc.
A les 19:30 hores de demà dimarts es celebrarà un passacarrer per a tots els xiquets, al terme del qual es realitzarà l'Ofrena de Flors a la Mare de Déu i una missa per a les sòcies de la Confraria a l'Església de la Puríssima Concepció. Un poc més tard, a les 24:00 hores del mateix dimarts, es celebraran cants d'Albaes per tot el casc històric d'Antella amb la participació del "cantaor" Pep Gimeno "Botifarra". A la seua finalització, s'oferirà un refrigeri per a tots els assistents.
Pel que fa el programa d'actes previst per al dimecres 15 d'agost, a les 11:00 hores hi haurà un passacarrer i a les 12:00 hores es celebrarà una missa solemne en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció. Ja de vesprada, a les 19:30 hores tindrà lloc un passacarrer amb cabuts amenitzat per tabalet i dolçaina, mentre que a les 21:00 hores es celebrarà la tradicional Processó en honor a la Mare de Déu guiada per tabal i dolçaina.
Posarà el punt i final a les festes un castell de focs d'artifici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada