dijous, 16 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX QUE ES RECOL·LECTEN ELS DÀTILS DE LA RESIDÈNCIA D’ANCIANS PEL PERILL D’ESVARONS


El PSOE d’Alzira exigirà tots els dies a la Sra. Alcaldessa, que es recol·lecten els dàtils de les palmeres perquè no caiguen a terra especialment les que es troben als voltants de la Residència d’ancians Teresa Jornet, pel seu imminent perill d’esvarons.


La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar expressa el seu malestar pel passotisme que durant este mes està demostrat l’Alcaldessa d’Alzira, consentint que els ciutadans córreguen un perill imminent al xafar els dàtils que cauen de les palmeres en distints llocs de la ciutat.
Segons Aguilar al grup socialista han arribat queixes de familiars que tenen als seus majors en la residència Teresa Jornet, que es troba en l’Avinguda Luis Suñer, expressant les seues queixes per la brutícia i el perill que tenen els residents en l’entrada i als voltants d’este centre.
Aguilar anuncia que tots els dies, presentarà un escrit en l’Ajuntament, demandat la recol·lecció dels dàtils i una neteja exhaustiva de la contornada de les palmeres fins que la Sra. Bastidas es preocupe de solucionar este problema de seguretat per als vianants i també molt específicament per als residents Teresa Jornet.
La dirigent socialista recorda que la setmana passada ja va denunciar esta anomalia però la Sra. Alcaldessa i el Partit Popular són insensibles amb els problemes dels alzirenys.
Aguilar afirma que el Partit Popular i la Sra. Bastidas, no es preocupen per res i estan convertint a la nostra ciutat en una ciutat apàtica i el més greu en una ciutat abandonada, bruta i amb una mala imatge cap als ciutadans de la nostra comarca.
La portaveu socialista insta a la Sra. Alcaldessa a què pose en marxa els mecanismes que té l’Ajuntament i ordene immediatament que es realitze el podat de les palmeres.
Segons Aguilar, la Sra. Bastidas i el PP han de tindre en compte que els esvarons en la gent de més edat com els residents de la llar Teresa Jornet, és una prioritat que no ha de tindre ni excusa, ni color polític.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada