dimecres, 11 de juliol del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA INSTA A UTILITZAR EL TELÈFON 96 241 74 54 PER A L’ARREPLEGA DE RESTES DE PODA I TRASTOS


Des de la regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Alzira es vol informar la ciutadania de l’existència d’un telèfon, el 96 241 74 54, del que cal fer ús per a l’arreplega de trastos i restes de poda.
Des de FCC s’ha pogut comprovar que, en aqust últim mes, hi ha una proliferació destacada de restes de poda que es depositen al costat dels contenidors, sobretot, a les urbanitzacions. Un fet que suposa un risc, ja que és poda seca i pot provocar un incendi. A més, els camions d’arreplega de fem orgànic no poden arreplegar este tipus de restes. Per tot això, s’aconsella cridar amb antelació al telèfon 96 241 74 54, i així avisar de quan va a fer-se la poda per a coordinar-se amb el camió d’arreplega habilitat per a tal fi i no es queden les restes en el contenidor.
Respecte al tema d’arreplega de trastos, també s’informa que s’ha de cridar a eixe mateix telèfon, 96 241 74 54, quan es tinga intenció de depositar qualsevol tipus de trastos en el contenidor, per a arreplegar-los el camió específic i que no s’acumulen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada