dissabte, 28 de juliol del 2012

II EDICIÓ DEL CULLERA SALSA FESTIVAL


Cullera tornarà a ser seu del 15 al 19 d’agost pròxims del Cullera Salsa Festival, un esdeveniment internacional que reunirà a més de 500 amants dels ritmes llatins. L’èxit de convocatòria de 2011, que va superar els 600 participants, ha animat els seus responsables a repetir aquest congrés de ball que ja és un referent per als aficionats a la salsa, la bachata i la kizomba.
El congrés comptarà amb cinc nits de festa i tres sales distintes i se celebrarà a l’Hotel Cullera Holiday que ja va albergar la primera edició.
La gran resposta per part dels aficionats a aquest tipus de congressos on es pot conjugar platja, classes magistrals i festa, ha fet que uns quants hotels, càmping i apartaments de la zona hagen vist créixer la demanda d’allotjament per als dies en què tindrà lloc l’esdeveniment.
Un dels principals atractius del Cullera Salsa Festival és el cartell de ballarins i professors que impartiran les més de 60 classes de què podran disfrutar els assistents.
Cubana o bachatango impartiran classes magistrals durant els cinc dies a més d’oferir coreografies les nits del divendres i el dissabte.
Enguany no faltaran Adrián i Anita (5 vegades campions del món), Fernando Alonso i Ayelén Gauna (Campions del món de salsa 2009), Juan Pablo i Cristina (6 vegades campions d’Espanya), Chaves & Silvia (Campions d’Europa de Bachata 2011), Pablo Vilches (creador del Bachatango), o els experts en kizomba Tony Pirata, Nelson Mandela o José Belchior.
Fins a sis anomenats DJ’s punxaran en les diferents sales destacant la presència de DJ Pablo Bat i DJ Iago.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada