dilluns, 30 de juliol del 2012

IDEA LLANÇA UNA APLICACIÓ PER A AGILITZAR TRÀMITS DES DEL TELÈFON


L’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alzira, IDEA, posa a disposició de la ciutadania una nova aplicació mòbil de descàrrega gratuïta, on poden gestionar-se diversos tràmits i serveis des del telèfon. Aquesta ferramenta ens oferix quatre serveis ben definits: formació, ofertes, butlletí i cita prèvia.
L'aplicació, que pot descarregar-se directament des de la pàgina d’IDEA (www.idea-alzira.es) i des del Play Store d’Android (AppIdeaAlzira), permet als usuaris mantindre un contacte directe i actualitzat amb l’Agència, coneixent de primera mà i de forma senzilla les novetats en formació, ocupació i organització d’esdeveniments. Cada una de les ferramentes de l’aplicació, ens porta a la informació específica de cada servei.
El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, José Luis Palacios, ha destacat: “Es tracta d’una bona iniciativa. Amb ella s’obri un nou canal de comunicació ràpid i directe, on el ciutadà, estiga on estiga, de manera fàcil i senzilla, podrà connectar-se a través del seu smartphone, i així estar al corrent de totes les novetats de l’Agència. L’objectiu també és posar al servei dels ciutadans les últimes tecnologies, i de forma gratuïta. Hui en dia pràcticament tot el món portem un telèfon mòbil. Ara, amb esta aplicació, estiguem on estiguem podrem fer consultes o inclús agafar cita prèvia”.
L’app és actualitzable en disseny i contingut. Els usuaris rebran l’avís de la nova versió, podent descarregar automàticament l’actualització de manera còmoda i senzilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada