dimecres, 11 de juliol del 2012

“CULLERA: VISTES D'UN PASSAT RECENT”


Exposició de fotos antigues de l´associació cultural-gràfica, “La Penyeta”


                                                                                                         Vista platja del Racó

El pròxim dimarts 17 de juliol, als 20:00 hores tindrà lloc a la Torre Blanca del Castell de Cullera l’exposició que amb el títol “Cullera: vistes d’un passat recent” organitza l’Associació cultural-gràfica de Cullera, “La penyeta”.
L’exposició la componen unes 24 fotos que ens passegen per Cullera des de 1920 a 1960, ja que a partir d'eixes dates, comença la ciutat a tindre canvis urbanístics que modifiquen la seua imatge.
En la mostra fotográfica es podran veure vistes des del Castell, la muntanya i àrees que ens permeten conéixer com era Cullera en un passat recent. S'han triat les zones i els  barris que han tingut el major canvi urbanístic i que, de cara al visitant o turista, li permetran fer una curiosa comparació.
Hi haurà qui reconega eixe lloc perquè el va conéixer de xicotet, mentre altres quedaran sorpresos pels canvis que ha tingut la ciutat.
Totes les fotos porten una breu ressenya en Castellà i Valencià, per a situar a l'observador, ja que moltes imatges no s'assemblen ja a les actuals.
L´objetiu de l´exposició és que el visitant  hi gaudisca  i conega un poc més el passat de Cullera.
L'exposició la completa un audiovisual produït per La Penyeta que ens mostra com era Cullera i les seues gents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada