divendres, 13 de juliol del 2012

COL·LECTIUS DE VOLUNTARIS ES REUNIXEN A ALZIRA PER A COL·LABORAR EN LA PREVENCIÓ D’INCENDIS


El regidor de Medi Ambient, Enrique Montalvá, es va reunir dijous 12 de juliol amb representants del VACIF i de Creu Roja d’Alzira per a sol·licitar la seua col·laboració en la implantació dels Plans d’Autoprotecció aprovats fins a la data.
Després de la reunió es va acordar citar els presidents de les urbanitzacions, juntament amb representants de Protecció Civil, Creu Roja i VACIF per a establir un calendari de reunions, amb caràcter anual, per a la implantació progressiva de les mesures previstes en els Plans d’Autoprotecció, que inclouen la realització de simulacres.
La figura dels Plans d’Autoprotecció ve arreplegada en el Decret 163/98 del Govern Valencià que aprova el Pla Especial enfront del risc d’incendis forestals de la CV. Este mateix decret és el que arreplega la declaració del municipi d’Alzira com d’Alt Risc d’Incendi Forestal i l’obligatorietat de redactar plans específics per a la prevenció i extinció d’incendis i abordar els Plans d’Autoprotecció per a les urbanitzacions. Tot açò, amb l’objectiu final d’organitzar els mitjans humans i materials disponibles per a fer front a l’incendi fins l’arribada dels mitjans professionals.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada