divendres, 15 de juny del 2012

SUECA REMODELARÀ LA SEUA PLAÇA MÉS EMBLEMÀTICA


El consistori aconseguix una subvenció per a reformar la plaça de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sueca ha rebut hui la notícia de la concessió de la subvenció de 35.000 euros, per part de la Diputació de València, per a escometre la remodelació de la plaça de l’Ajuntament, “un projecte que, des de fa molt de temps, reclamava gran part de la ciutadania. L’objectiu és disposar d’una plaça digna per a tots”, ha assenyalat el regidor d’Urbanisme, Enrique Vidal.
Per aquest motiu, “atés que la Diputació ens concedia una subvenció per a dur a terme un projecte que fóra especialment important per al municipi, vam considerar que la reforma de la plaça més emblemàtica de Sueca era el més indicat”, ha afirmat l’alcaldessa en funcions, Pilar Moncho. La plaça, a causa del pas del temps i del gran ús que se'n fa, presenta en l’actualitat un aspecte molt deteriorat que necessita d’una actuació urgent, especialment per a evitar els accidents entre els menors i les persones majors.
La Diputació de València finançarà el projecte amb 35.000 euros i l’Ajuntament, per la seua banda, aportarà 15.000 euros més. “En les pròximes setmanes, el departament d’Urbanisme perfilarà, amb les aportacions dels tècnics i del govern municipal, el projecte final de la plaça, en el qual s’eliminarà l'actual fossa. Volem que siga una plaça pràctica, útil i sense obstacles per a la gent major i els xiquets”, en paraules de Moncho.
Les obres de remodelació hauran d’estar concloses en tres mesos, segons marca la normativa de la subvenció concedida.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada