dilluns, 18 de juny del 2012

SUECA INAUGURA EL CAMP DE FUTBOL DE GESPA ARTIFICIAL



Dissabte passat 16 de juny va tindre lloc la inauguració oficial del nou camp de futbol de gespa artificial amb què comptarà el municipi de Sueca.
Un projecte tan anhelat com necessari, pel que hem treballat molt dur els últims anys, i que per fi és una realitat”, va assenyalar la regidora d’Esports, Teresa Ribes.
L’acte va comptar amb una gran representació política, encapçalada pel president de la Diputació, Alfonso Rus, i l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. També van assistir la majoria dels membres de l’equip de govern, com ara Pilar Moncho, Dimas Vázquez, Raquel Tamarit, Enrique Vidal, Manoli Egea i Josefa Juan; els diputats provincials Juan José Medina, José Manuel Haro, Carlota Navarro, Miguel Bailach, Amparo Mora, Ernesto Sanjuán i Mª Jesús Puchalt; els regidors Carlos Ramírez, Celia Beltrán, Raúl Pla, Mª Ángeles Matoses, José Luis Ribera, Kiko Ortolá, Sandra Martínez; i l’alcalde de Llaurí, Juan Carlos Ribes. Pel que fa a la representació esportiva, van assistir el president de la SD Sueca, Josep Sorrentino; el director tècnic de l’Escola de Futbol, Rafa Navarro; i representants de la Junta Directiva de l’Escola, així com de diferents clubs del municipi.
La regidora d’Esports va agrair a la Diputació de València, i especialment al seu president, la seua col·laboració. “No és la primera vegada, i sé que no serà l’última, que la Diputació col·labora amb este Ajuntament”.
La regidora d’Esports, que no podia dissimular la seua satisfacció perquè Sueca puga disposar ja d’aquest nou camp de futbol, va tindre paraules també d’agraïment per a la Federació Valenciana de Futbol “per facilitar la permuta d’uns metres de terreny, igual que ha fet l’Ajuntament, perquè el nou camp tinga unes dimensions més òptimes”.
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va ressaltar l’emotivitat i importància de l’acte “perquè els xiquets i xiquetes de Sueca se’l mereixen, més encara quan, recentment, la nostra escola de futbol ha sigut nomenada com una de les millors de la Comunitat”.
El president de la Diputació, Alfonso Rus, va iniciar el seu discurs amb agraïments, especialment per als xiquets i xiquetes que practiquen este esport en el nostre municipi. “Sueca es mereixia tindre un camp d’esta envergadura i, sobretot, respaldat per la Diputació de València”.
Rus va afirmar també que “per a fomentar l’esport s’ha de disposar de bones instal·lacions i ací, en Sueca, es demostra”.
El nou camp de gespa artificial compta amb unes dimensions homologades, per la Federació Valenciana de Futbol, de 90x54 metres. A més, este terreny de joc està preparat, no sols per a albergar partits federats, sinóque  també per a disputar partits, tant de futbol-11 com de futbol-7. Per a la seua construcció, la Diputació hi ha invertit 250.000 euros, i l’Ajuntament de Sueca, 350.000 euros. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada