dilluns, 18 de juny del 2012

SUECA ACULL UNA EXPOSICIÓ DEDICADA AL FUTBOLISTA SUECÀ ANTONIO PUCHADES


L’Espai Moret de la sala Els Porxets, acull, des de dissabte passat, una exposició basada en la vida i carrera esportiva d’un dels suecans més reconeguts, el futbolista Antonio Puchades.
Acompanyat pels seus familiars, el protagonista va acudir a la inauguració d’aquesta exposició, que porta per títol "Els nostres ídols: Puchades", organitzada pel València CF, a través del seu Departament de Patrimoni – Museu VCF, l’Ajuntament de Sueca, l’Associació de Futbolistes del València CF i la Fundació VCF.
Molts ciutadans de Sueca van voler acompanyar Puchades en aquest acte inaugural, entre ells la majoria dels membres de la corporació municipal, encapçalats per l’alcalde, Salvador Campillo; i la regidora d’Esports, Teresa Ribes.
Després de tallar la cinta inaugural, Puchades va realitzar un recorregut per l’exposició, en la qual es reflectix tota la seua carrera esportiva, com també  determinats aspectes de la seua vida personal.
Puchades va estar acompanyat d’altres futbolistes il·lustres del València com els seus inseparables, Paco Sendra i Daniel Mañó, a més de Vicente Guillot, Vicente Piquer i Roberto Gil. També van acudir a l’acte, el vicepresident de la Fundació VCF, José Carlos de Miguel; el director general de Relacions Externes i Institucionals del València CF, Jordi Bruixola; i el president de l’Agrupació de Penyes Valencianistes, Blas Madrigal.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, Teresa Ribes, va fer de mestra de cerimònies de l’acte, la qual va iniciar agraint l’assistència dels presents. “Hui estem ací per a inaugurar l’exposició sobre la vida i trajectòria futbolística del nostre Puchades: un gran jugador de futbol, una millor persona i l’ídol de molts de nosaltres”, en paraules de Ribes. “Puchades, Solves, Ibáñez, Aragonés i Sendra, tots ells suecans, van marcar una època al València CF, i per moltes temporades, fins a 18, sempre es va comptar amb un suecà en l’alineació del València. Què puc dir de Puchades que no s’haja dit ja? Que una imatge val més que mil paraules i ací, per sort per a nosaltres, tenim moltes d’eixes imatges”, va afirmar Ribes. Després de concloure la seua intervenció, reconegué que com a regidora d’Esports era un honor per a ella realitzar la presentació d’aquest acte a Puchades, va donar pas a l’entrega que va realitzar, tant el València CF com la SD Sueca, d’unes samarretes a Puchades, Sendra i Mañó.
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va iniciar la seua intervenció lloant la figura de Puchades, “una persona que ho ha sigut tot per a Sueca. Gràcies a ell, es coneix al nostre municipi en tot el món.”
El vicepresident de la Fundació del València CF, José Carlos de Miguel, va agrair també la predisposició de l’alcalde “per a portar a Sueca esta exposició. Agraïm com es va involucrar des del primer moment en el projecte”.
Puchades també va dirigir unes paraules als presents per a recordar que, malgrat les possibilitats que se li van presentar d’anar-se’n a jugar a altres equips, “sempre les vaig rebutjar perquè jo sempre vaig voler jugar en el Sueca, en el València i en el Mestalla; perquè sóc valencià i suecà, suecà sobretot”.
L’exposició sobre Puchades podrà ser visitada fins al pròxim 1 de juliol.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada