divendres, 8 de juny del 2012

L´ESCOLA DE FUTBOL DE LA SD SUECA PREMIADA COM LA MILLOR PER LA FEDERACIÓ VALENCIANA DE FUTBOL


l’Escola de Futbol de la SD Sueca va aconseguir el Premi a la Millor Escola de Futbol Base, de la Delegació de la Ribera de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV). “Un guardó que té molt més valor al concedir-se gràcies als vots de la resta d’Escoles de la Comunitat”, en paraules de Rafael Navarro, director tècnic de l’Escola de Futbol Base de la SD Sueca.

La de Sueca va ser l’Escola més valorada entre les que existixen a les comarques de la Safor, la Costera, la Ribera Alta i la Ribera Baixa. “A cada Escola ens faciliten un llistat perquè votem per les que considerem les tres millors. Per a nosaltres suposa una enorme satisfacció haver resultat triada com la millor, per davant d’altres tan importants com la de Gandia o Alzira”, ha assenyalat Navarro. Este premi suposa, per als responsables de l’Escola de Sueca, una recompensa al treball ben fet durant estos quatre anys. “Per a nosaltres té molt de valor ja que, enguany, no hem aconseguit tindre cap campió i, tot i això, la gent ens ha votat com a millor Escola”, conclou Navarro.

Tant el director tècnic, com el president de l’Escola, Cristóbal Carsi, han visitat aquest matí l’Ajuntament per a mostrar l’alcalde, Salvador Campillo, i a la regidora d’Esports, Teresa Ribes, la placa que els han concedit com a millor Escola de Futbol Base. “Este premi és el fruit del treball que s’està fent en l’Escola de Futbol de Sueca i, encara és més de lloar, per haver sigut concedit per les altres Escoles. La nostra és una Escola que ha anat fent-se gran, millorant i adaptant-se als nous temps, sempre gràcies al treball ben fet, i ací està la prova”, ha assenyalat Ribes.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada