dimecres, 13 de juny del 2012

LA GIMNASTA DEL CEGA ALMUSSAFES, BEATRIZ BALDOVÍ, ES PROCLAMA CAMPIONA AUTONÒMICA.


La fase Autonòmica del Trofeu Federació de ens anivelles 1, 2 i 3 es va celebrar dissabte passat dia 9, en la ciutat d'Alacant. El Club Esportiu Gimnàstica Almussafes (CEGA) va estar present en aquesta nova cita esportiva, amb la gimnasta benjamina Beatriz Baldoví, que es va proclamar campiona autonòmica de la seua categoria.
Almussafes, i més concretament el seu Club Esportiu Gimnàstica Almussafes, va tornar a brillar durant la jornada de dissabte passat dia 9 en la Fase Autonòmica del Trofeu Federació dels nivells 1, 2 i 3, organitzat per la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana.
Les instal·lacions del Club Atlètic Montemar de la ciutat d'Alacant van acollir l'esmentat campionat, en què es van donar cita al voltant de 200 gimnastes representants de clubs de tota la Comunitat Valenciana, entre els que va prendre part el CEGA Almussafes.
La gimnasta d'aquest club, Beatriz Baldoví, que va participar en la categoria BENJAMIN N3, va demostrar el seu gran nivell i, després d'una brillant actuació en mans lliures va aconseguir la màxima puntuació d'aquesta categoria, aconseguint proclamar-se CAMPIONA AUTONÒMICA.
Les seues dues entrenadores, les germanes Raquel i Sara Sòria, a pocs dies de partir al Campionat d'Espanya Individual i de Clubs en la categoria absoluta, van comentar que “a esta gimnasta, amb esforç i tenacitat, li queda encara un llarg camí, que de ciència certa li donarà moltes alegries”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada