dilluns, 11 de juny del 2012

CONCLOU LA SETMANA DEL JUBILAT DE SUECA AMB UN DINAR MULTITUDINARI


Una coneguda sala del municipi va acollir, un any més, el multitudinari dinar amb què va concloure la Setmana del Jubilat organitzada per la per Associació de Jubilats i Pensionistes de Sueca i els usuaris del CEAM, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.
Una gran representació de la corporació municipal, formada per l’alcalde, Salvador Campillo; la regidora de Persones Majors, Mª José Sarrió; la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho; els socis de govern, Joan Baldoví, Josep Navarro, Dimas Vázquez, Josefa Juan, Enrique Vidal i Raquel Tamarit; i els regidors Carlos Ramírez, Kiko Ortolá i Inma Ferri; van voler recolzar amb la seua presència a les persones majors en un dels dies més importants dins del calendari d’actes que organitzen anualment. Així mateix, l’acte va comptar amb la presència del representant del Consell Valencià de Persones Majors de la Conselleria de Benestar Social, José Sanchis Molina.
Com marca la tradició, una vegada finalitzat el dinar es va procedir a l’entrega d’uns pergamins als matrimonis que enguany celebren les seues bodes d’or. En aquesta ocasió, van ser per a: Francisco Albert Mafé i Vicenta Vázquez Serra; Faustino Vázquez Cuneo i Vicenta García Mañó; Antonio Pascual Ferrando i Julia Nadales Marzal; i Manuel Flors Estrelles i Vicenta Mortes Méndez.
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va tindre paraules de felicitació per a tots ells, i per a tots els assistents a l’acte “perquè sou una part importantíssima de la nostra societat, representeu un dels seus grans suports, un puntal fonamental. Espere que hàgeu disfrutat durant tota la Setmana de tots els actes que s’han organitzat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada