divendres, 11 de maig del 2012

EL PSOE D´ALZIRA SOL·LICITA INFORMACIÓ SOBRE LES 127 EMERGÈNCIES DE LA POLICIA DURANT LES PASSADES FALLES


Faustino Andújar

El regidor socialista Faustino Andújar, considera que és necessari saber quines han sigut les 127 emergències de la policia durant els dies 16, 17, 18, 19 de març, especialment els serveis d’emergència produïts per les falles.
Segons Andújar les declaracions del regidor responsable de policia són un autèntic disbarat, que només intenta justificar la falta de presència policial, dels agents locals, al carrer durant les festes falleres.
Segons explica Andújar, “no és de rebut que l’Alcaldessa consenta este tipus de manifestacions del seu equip de govern, perquè les queixes de falta de policia local als carrers és una denúncia diària dels ciutadàns.
El responsable socialista sol·licitarà la compareixença del regidor delegat de policia i la de l’Intendent principal de la policia local en la pròxima comissió informativa, perquè donen compte dels serveis d’emergència que es van realitzar els dies 16, 17, 18, 19 de març.
Segons explica Andújar “quan es realitzen i es divulguen les operacions de la nostra policia local com a èxits, també s’ha de tindre en compte les queixes dels ciutadans que ens expressen que no està la policia local al carrer, és a dir, que no se’ls veu per cap lloc”.
Andújar anuncia que presentarà per escrit que li faciliten els informes dels dies de falles i sobretot el nombre d’agents que estaven en cada torn i així poder saber a què es van dedicar.
El dirigent socialista estima que els serveis i el nombre d’agents que han estat realitzant els serveis en la setmana fallera han sigut molt deficients, per això sol·licitarà que se li faciliten les dades de la plantilla efectiva en cada torn durant la setmana fallera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada