dilluns, 28 de maig del 2012

KOMANDO MASCULÍ I SUHECA.COM TRIATLÓ FEMENÍ, GUANYEN EL TRIATLÓ PER EQUIPS DE CULLERA


Un total de 500 esportistes distribuïts en un centenar d’equips van participar en aquesta nova prova

En la categoria masculina de la nova prova que es va disputar el passat 26 de maig a Cullera, El Komando es va adjudicar el triomf. El conjunt valencià va avantatjar en més de mig minut al CT Huracan València, que va acabar segon, i en tres minuts al CN Los Silos.
Emilio Aguayo, Jordi Jordá, Pedro Antonio Martín Reig y Miguel Martínez del Komando, van completar el recorregut final d’aquesta renovada prova en 57 minuts i 51 segons.
El CT Huracan va haver de conformar-se amb la segona plaça després de la gran jornada que van protagonitzar Juan Carlos Heredia, Ricardo Beneyto, Javier Andrés De la Esperanza y Francisco Llinares.
José Gimeno, Didac Ortega, Salvador Gimeno y Martín Millo portaren al CN Los Silos fins al tercer lloc del podi.
En categoria femenina, la victòria va ser per a Suheca.com Triatló per escassos segons. Cinta Sancho, Angels Vidal, Sara Ferrairo y Raquel Pérez, van acabar en primera posició després de completar el recorregut en 1 hora, 12 minuts i 35 segons.
35 segons més tard van entrar en meta les representants del Komando –Patricia Boix, Inés Barres, Marta Gimeno y Marta Calatayud-,que no van poder aconseguir el doblet per al seu club.
El Blue Morvedre Triatlón, de María Falcó, Paqui De Asis, Carmes Alfonso y Vanessa Iglesias, va ser tercer.
Un total de 500 esportistes distribuïts en un centenar d’equips van participar en aquesta prova que s’ha renovat per a tornar a ser un referent en el món del triatló de la Comunitat Valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada