dissabte, 26 de maig del 2012

EL BENJAMÍ "A" DE MARISTES CULLERA CAMPIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA




El passat divendres 11 de maig, l'equip Benjamí "A" de futbol sala del Club Maristes Cullera es va proclamar CAMPIÓ AUTONÒMIC de la categoria.
L'equip entrenat per Juanvi Montagud Figueres es va proclamar campió del 2 º grup de la categoria Benjamí a la fase regular, i es va classificar així per disputar la lligueta pel Campionat Autonòmic.
L'equip de Maristes ha finalitzat aquesta lligueta imposant-se en tots els seus partits, disputats contra els altres tres campions de grups: Col · legi El Pilar "A", Mislata FS i Penya-roja F.S "A".
Cal destacar els dos partits entre els de Cullera i l'equip del Pilar, on els cullerans es van haver d'emprar a fons per aconseguir la victòria.
Gran tasca la d'aquest any per part de l'equip, en què cal destacar el treball i la dedicació de tots els membres, treball i dedicació que els ha portat a ostentar aquest títol. "Des de la Comissió Esportiva del Col · legi volem donar les gràcies a totes les persones que han donat suport a l'equip, primer durant la Lliga i posteriorment en la fase del Autonòmic, però sobretot, volem donar les gràcies als pares, per haver confiat en nosaltres per la formació esportiva dels vostres fills. No és una tasca d'aquest curs, sinó de molt temps, i no només d'una persona, sinó de moltes. Valorem molt la vostra confiança i responem amb treball, esforç i dedicació. Aquest títol simplement és el resultat a tot això. Així doncs volem fer partíceps d'aquesta alegria a totes les persones que al llarg del temps s'han vist i es veuen involucrades en l'esport de NOSTRE COL · LEGI. Va per tots vosaltres!", han sigut les manifestacions que han fet des del Col·legi.

L'equip participarà ara, com a sede, els dies 2 i 3 de juny al Campionat Nacional de Clubs en la categoria Benjamí. Esperem que arriben el més lluny possible perquè en molts llocs s'escolte el nom de Cullera i de Maristes. CASTILLO, NACHO, CARLOS, SERGIO, JOAN, CHRISTIAN, JERICO, MIGUEL, PABLO i GALINDO ... Ànim i sort!
Fa uns anys afirmàvem que el Futbol - Sala seguia viu en el nostre Col · legi. Avui podem cridar ben alt ... QUE SEGUEIX MÉS VIU QUE MAI!, ha afirmay la Comissió esportiva Maristes Cullera, 1, 2, 3 Maristes.

2 comentaris:

  1. La més efusiva enhorabona al equip i a la Comissió Esportiva del Col.legi, sou uns craks i ara a seguir donant l´anima al campionat Nacional, això es el que millor sabeu fer, donaro tot. 1,2,3 MARISTES.

    ResponElimina
  2. El millor equip que he vist jugar i demostrar que són uns veritables cracks i podrien ser uns futurs "Falcaos" en el món de el futbol sala.Desde Catalunya Enhorabona!

    ResponElimina