dilluns, 28 de maig del 2012

EXHIBICIÓ DE VELA LLATINA AL PERELLÓ




Les embarcacions de Vela Llatina han tornat a solcar les aigües de l’Estany de La Plana d’El Perelló.

Dins dels actes organitzats per l’Ajuntament d’El Perelló durant la “I Setmana Gastronòmica “Tómate El Perelló” que se celebra del 26 de maig al 3 de juny, s’ha celebrat una exhibició de “Vela Llatina” a l’Estany de La Plana d’El Perelló.
En l’exhibició han participat embarcacions pertanyents al Club de Vela Llatina d’El Palmar, amb tripulacions que han vingut des de poblacions com El Palmar i Albalat.
En l’acte han estat presents entre altres autoritats el Director del Parc Natural de L’Albufera D. José Segarra Ferrando, l’Alcalde d’El Perelló D. Miguel Fos Alberola, que ha format part de la tripulació de l’embarcació “Maria Isabel”, el Regidor de Comerç, Turisme i Promoció econòmica d’El Perelló D. Juan Botella Iglesias i el Regidor de Servicis i Platges d’El Perelló D. Vicente Cortés Requena.
L’exhibició s’ha realitzat amb eixida des del Portet Mirador de l’Albufera del Perelló. Des d’allí les embarcacions s’han traslladat a l’Estany de La Plana per a realitzar l’exhibició, que ha delectat al gran nombre d’assistents.
El públic ha pogut gaudir d’una de les maneres més tradicionals de navegació que abans s’utilitzava a l’Albufera.

Aquest acte és una continuació del què es va celebrar el passat dia 9 de maig al CdT de València, on El Perelló va presentar la seua marca turística “El Perelló tan prop”.
Recordar que durant la “I Setmana Gastronòmica” els visitants d’el Perelló poden disfrutar d’uns menús en diferents locals de la població, tots ells confeccionats al voltant de “Tómate El Perelló”. A més des del divendres 1 de juny a la vesprada al diumenge 3 de juny se celebrarà la “I Fira Gastronòmica Tómate El Perelló” amb la participació de més de 30 expositors, aquesta fira estarà ubicada en la Via Sucronense i el carrer Els Escoles. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada