divendres, 25 de maig del 2012

ISABEL AGUILAR (PSOE): “LA CIUTAT D’ALZIRA FA EL RIDÍCUL PROMOCIONANT LA INVIABLE INVERSIÓ DE LA FINCA DE SOS”.


La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, critica el comportament de l’Alcaldessa d’Alzira per voler intentar que el projecte de la finca de SOS s’aprovara quan eixe tipus d’urbanitzacions hui no tenen cap sentit.
Segons Aguilar ni les milongues del príncep àrab, ni el circ mediàtic, ni les visites d’amagat del conseller del Príncep àrab al despatx de l’alcaldessa, han enganyat als tècnics de la Conselleria com ha declarat últimament la Consellera Bonig, que afirma que el projecte és inviable perquè és insostenible.
Aguilar recorda que el projecte de la finca de SOS ha patit nombrosos canvis des del seu origen que previa la construcció de 360 vivendes, després es va passar  a 700, i ara a un hotel tipus Hilton, i 780 vivendes. Clarament aquest és un projecte fantasma i l’única veritat és que el Partit Popular ha estat consentint que molts ciutadans d´Alzira que actualment estan sense treball s’il·lusionaren amb l’esperança de trobar un treball i això és una falta de respecte als més de 5.200 desocupats.
Aguilar considera que la Sra. Bastidas va ser molt imprudent quan va declarar al juny del 2011 que a la ciutat li havia tocat la loteria, en inversions i llocs de treball, després de la reunió mantinguda pel vicepresident del Consell; Juan Cotino, amb una comissió presidida per Osama Amin, conseller delegat de Prince Turki Bin Sa’ad al Saud Trade Co.
La responsable socialista manifesta que aquesta és una pifiada més de l’Alcaldessa d’Alzira, que juntament amb el Centre Comercial Vilella, Decatló i el fracàs del polígon del Pla, entre altres molts errors, estan situant a la nostra ciutat a la cua de les poblacions de la nostra comarca, i som “la rialla” de la nostra comunitat, per fer constantment el ridícul a l’anunciar inversions que mai es realitzen.
Segons Aguilar des del grup socialista sol·licitarem informació com ja ho hem vingut fent des de fa un any i encara que no hem obtingut cap resposta, considerem que la Sra. Bastides sabia que tota aquesta pel·lícula era una operació especulativa de què la nostra alcaldessa políticament participa. Perquè ha quedat demostrat que la Conselleria mai aprovarà aquest tipus d’urbanisme dispers i insostenible. “Els temps de la pilotada ja han acabat, els bancs s’han quedat sense un euro”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada