divendres, 25 de maig del 2012

MÚSICA AL CLAUSTRE TORNA A ALZIRA



L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Cultura, ha programat diferents concerts al voltant de la Música al Claustre, que se celebren en el claustre de la Casa de la Cultura.

Els concerts començaran el dissabte, 2 de juny, a les 19:30 hores, a càrrec del grup guanyador del III Concurs de Música de Cambra d’Alzira, “Fussion Percussió Duo”. L’entrada és de 3 euros, 2 euros la reduïda.

El dissabte, 9 de juny, a les 19:30 hores, tindrà lloc un recital líric “Romanços russos i Cançons espanyoles”. El preu és de 3 euros i la reduïda a 2 euros.

El dissabte 16 de juny, a les 19:30 hores, actuarà un Grup de Trompes del Conservatori Professional de Cullera. L’entrada és de 3 euros, 2 euros la reduïda.

El diumenge, 17 de juny, a les 19:30 hores, actuarà la Coral Marista de València i la Coral Polifònica Ciutat d’Alzira. L’entrada és lliure.

Per a finalitzar la programació, el dissabte 23 de juny, a les 19:30 hores, actuarà l’orquestra de la Societat Musical d’Alzira junt amb el baríton José Vicente Sampedro. Dirigits per Ángel Crespo. L’entrada és de 3 euros, 2 la reduïda.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada en les taquilla del Gran Teatre, els dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores. També a través de Servicam, a través del telèfon 965 117 117 o de la web www.servicam.com. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada