dijous, 24 de maig del 2012

ELS EQUIPS JÚNIOR I ALEVÍ DEL CEGA ALMUSSAFES ES CLASSIFIQUEN PER AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE GIMNÀSTICA RÍTMICA


Dissabte Passat dia 19 i en una maratoniana jornada de gimnàstica rítmica, Almussafes va acollir les millors gimnastes de la Comunitat Valenciana en les fases prèvies al Campionat d’Espanya Individual i de Clubs.
El Club Esportiu de Gimnàstica Rítmica Almussafes, en col·laboració amb la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de la localitat van organitzar l’esmentada competició nacional en les modalitats individual i per clubs en la seua fase Provincial i en les categories Infantil, Sènior i Primera Categoria en jornada de matí i el mateix campionat en les categories Benjamin, Aleví, Júnior i Júnior Honor en la seua Fase Autonòmica en jornada de vesprada.
Una gran quantitat de gimnastes es van donar cita al pavelló poliesportiu d’Almussafes, jugant-se en la jornada de vesprada el passe al Campionat d’Espanya, que se celebrarà a la Ciutat de Logronyo el pròxim mes de Juny.
En aquesta jornada van participar sis de les gimnastes del club CEGA, entrenades per Raquel Sòria, brillant amb els seus exercicis i demostrant que les gimnastes d’Almussafes donen la talla i es troben en l’Elit nacional per mèrits propis.
Tres van ser les medalles d’or obtingudes per les Gimnastes, una de Plata i el CAMPIONAT AUTONÒMIC en dos de les tres categories que es disputaven eixa vesprada. En aquest sentit, les gimnastes Júnior Yaiza Gonzalez i Maria Digirolamo, junt amb les Alevins Enya Sospedra, Lluna Magraner i Mireia Simón disputaran el CAMPIONAT D’ESPANYA, passant com a liders de la Comunitat. També va prendre part en el campionat la Gimnasta Júnior Paula Fos, cedida al Club Lledó de Castelló, qui va obtindre una quinta plaça.

Així mateix, durant el matí les gimnastes del club local, Sandra Vaja, María Garrido i Sandra Rico van obtindre la tercera plaça en la Categoria Infantil, iniciant així una jornada prometedora des dels seus inicis. En pocs dies celebraràn la fase autonòmica en què, igual que en les categories Aleví i Júnior, des del cos tècnic i la directiva del club esperen que obtinguen el passe a la fase final, que es disputarà en la ciutat de Valladolid.

Una altra prova més del nivell d’aquest Club residix en el fet que, a banda de la ja mencionada Paula Fos, que va ser cedida a Castelló, també la gimnasta d´Almussafes Elena Grau – que en el passat trofeu celebrat a Torrevieja va obtindre la primera posició en la modalitat de pilota i la tercera en mans lliures - ha sigut cedida a un dels més prestigiosos clubs d’Alacant, el CEU Jesús I María, que aquest pròxim dissabte 26 celebrarà la seua fase Provincial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada