dijous, 15 de març del 2012

LA MILLOR MÀGIA NACIONAL I INTERNACIONAL A ALMUSSAFES


El municipi congregarà als millors il·lusionistes del món en la trobada màgica 2012

La localitat d'Almussafes obrirà les seues portes a la primavera amb la inauguració, dijous que ve dia 29, de la XX edició de la Trobada internacional de Màgia, una cita amb l'il·lusionisme de la millor qualitat organitzada per AVI (Associació Valenciana d'Il·lusionisme) amb el patrocini de l'Ajuntament d'Almussafes.
Durant quatre jornades, reconeguts il·lusionistes de set països del món oferiran un verdader espectacle de màgia, del que podran gaudir al voltant de mig miler de mags acreditats procedents de tot Espanya, així com el públic en general.
La vintena edició de la Trobada internacional de Mags s'inaugurarà el dijous dia 29, a les 18 hores, amb “Expoilusión”, una completa mostra dels principals elements i aparells màgics, pertanyents a la col·lecció Magics Bufons, a la sala d'exposicions del Centre Cultural.
El divendres dia 30, se celebrarà a la sala d'actes la gala classificatòria per als vint concursants que enguany competixen en l'apartat de màgia general total.
L'obertura de La Fira Màgica, emplaçada a l'interior del pavelló poliesportiu i un dels grans reclams de la trobada, es realitzarà a les 16 hores, amb caràcter previ al primer espectacle d'animació i màgia al carrer, que oferiran els mags Divermagia i El Decapitat.
Caldrà esperar fins a les 20 hores per a celebrar l'acte oficial d'inauguració de la trobada, i el nomenament i presentació pública del mag d'honor de la present edició, el consagrat il·lusionista nord-americà, Norm Nielsen.
L'alcalde, Albert Girona, la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell i el president d'AVI seran els encarregats de presentar la cita màgica d'enguany que, de nou, oferix una doble gala inaugural durant la jornada del divendres, a causa de la gran demanda de localitats per a presenciar els espectacles màgics. Precisament, el primer passe de l'espectacle – Que s'oferirà exclusivament per al públic acreditat - donarà començament a les 20 hores, res més acabar l'acte oficial d'inauguració. A les 22.30 hores, es repetirà la gala, que en esta ocasió comptarà amb un pati de butaques replet de veïns i amants de l'il·lusionisme en general.
Un total de 53 artistes de set països, XINA, COREA, FRANÇA, ARGENTINA, FINLÀNDIA, ITÀLIA I ESPANYA, protagonitzaran les tres conferències, la gala de close-up, les dos gales internacionals, la gala per a públic familiar, el III concurs de màgia general total i el I certamen de màgia general per a menors, la màgia i animació infantil a l'aire lliure, la màgia nocturna i l'hora berganta, esdeveniments que es desenvoluparandurant les quatre jornades de duració de l'Almussafes Magic 2012.
La vintena edició de la trobada internacional d'il·lusionisme compta també amb un concurs de màgia general per a menors, que se celebrarà el diumenge al matí en l'esplanada del Centre Cultural, certamen en què mesuraran el seu talent set jóvens promeses de l'il·lusionisme.
Com en les anteriors convocatòries, la il·lusió nocturna estarà assegurada durant les nits del divendres i el dissabte en els diferents pubs de la localitat, ja que clausurades les gales internacionals, els il·lusionistes participaran en “kedadas màgiques”.
La XX edició de la trobada màgica d'Almussafes es clausurarà a les 13.30 hores de diumenge que ve dia 1 d'abril, encara que a la vesprada està prevista la gala de màgia en escena per a públic infantil i familiar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada