divendres, 23 de març del 2012

EL PSOE D'ALZIRA RECLAMA QUE “FABRA PAGUE JA”

El PSOE d’Alzira votarà en contra dels retalls del Pla d’Ajustaments del Partit Popular.
L’únic pla és reclamar el deute de la Generalitat.
No donar a conéixer el pla d’ajustamentde les retallades confirma que la forma de governar de la Sra. Bastidas està basada en l’obscurantisme.

Isabel Aguilar
La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que el pla d’ajustament ha d’arreplegar els ingressos corrents suficients per a finançar els despeses corrents i l’amortització de les operacions de crèdit, inclosa la que es formalitze per a pagar les factures pendents.
Aguilar afirma que l’Ajuntament d’Alzira no necessita sol·licitar el préstec de 1.611.000 euros, per a pagar factures ni un pla d’ajust ament durant els pròxims 10 anys, l’única acció és que “Fabra pague ja”.
Segons Aguilar sol·licitar que en el nostre Ajuntament s’aplique el RDL 4/2012, de 24 de febrer, de pagament a proveïdors és la mostra d’una mala gestió econòmica de la Sra. Alcaldessa i del Partit Popular.
De les factures que s’han remés al Ministeri d’Hisenda una quantitat important correspon a la concessionària del servei de neteja que fins ara s’estava pagant a 180 dies per mitjà d’un acord amb aquesta empresa per tant no era necessari que aquestes factures es paguen i que paguem per això un 5% d’interessos.
Aguilar considera que la situació que ha provocat la Sra. Bastidas, a curt i mitjà termini pot qualificar-se de catàstrofe econòmica, perquè “no es pot comprendre que paguem per  coses que no devíem, és a dir si teníem un acord amb l’empresa FCC, de pagar a 180 dies vista, quin interés existix en no respectar-ho i demanar un préstec per això”.
La dirigent socialista afirma que la decisió que ha pres la Sra. Bastidas i el Partit Popular ha sigut la pitjor que han pres en els seus huit anys de govern. “Hipotecar sense cap necessitat ha sigut un gran despropòsit i per descomptat un acord del qual els socialistes no serem còmplices”.
El grup socialista està en contra del Pla d’Ajustament que presentara la Sra. Bastidas i el Partit Popular, perquè disminuirà els servicis públics, com la gratuïtat de l’autobús, reduirà l’ocupació a Alzira Ràdio i sobretot reduirà la qualitat de vida dels ciutadans d’Alzira.
Aguilar considera que no donar a conéixer el pla d’ajust dels retalls a l’oposició i no incloure' l  en l’orde del dia de la comissió d’hisenda confirma les sospites que la forma de governar de la Sra. Bastidas està basada en l’obscurantisme, per tant podem pensar que serà cert que les mesures són de calat social, seran capaços fins i tot de tancar la residència municipal de  la tercera edat? Aquesta mesura significaria passar la ratlla roja de l’estat del benestar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada