divendres, 23 de març del 2012

ALGEMESÍ ACULL ELS PREMIATS DE LA VII EDICIÓ DEL PREMI CIENTIFICOTÈCNIC “CIUTAT D´ALGEMESÍ”.

Els guanyadors de la VII edició del Premi Cientificotécnic “Ciutat d’Algemesí”  s'exposen  des del dilluns  26 de març de 2012, al saló de plens de l’Ajuntament d’Algemesí, els treballs presentats.

En esta VII edició, el premi d’investigació científic- tècnic Comunitat Valenciana ha sigut per al treball presentat per Esther Roselló i Raquel Cortés davall el títol “Pèptids natriurètics: aportació al diagnòstic bioquímic de la insuficiència cardíaca”.
El premi al jove investigador de la Ribera ha sigut per al treball de l’algemesinenc David Peris Puchol que respon al títol “Aplicació de cèl·lules mare mesenquimals per a la regeneració del cartílag Hialí”. El premi al millor treball d’autor o autors de la Ribera està dotat amb 1.500 euros també a càrrec del consistori.
A petició dels membres del jurat s’han entregat dos accèssit als treballs de Fabian Sanchis, José Luis García i Vladimir Martínez presentat davall el títol “Disseny d’una estratègia terapèutica basada en l’hipòxia com a tractament de l’atàxia de Friedreich”, ja que este treball versa sobre una malaltia rara just l’any en què es commemoren aquest tipus de patologies. Igualment amb accèssit ha sigut valorat el treball de Cristià Candela, “Optimització d’un tomògraf SPECT per a animal petit amb simulacions Muntanya Carlo”.
A l’acte assistiren el D.G. d’Indústria i IMPIVA, Rafael Miró Pascual acompanyat per l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont. També estigueren presents membres del jurat científic i el regidor de Cultura del consistori, Gabriel Palop. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada