dimecres, 14 de març del 2012

ALGEMESÍ SE SUMA A L´AUSTERITAT I REALITZARÀ 4 MASCLETADES EN COMPTE DE 5

Gràcies a la col·laboració de diferents empreses locals i comarcals, Algemesí podrà gaudir de mascletades sense cap cost per a les arques municipals.

foto: jordi piris
L’ajuntament d’Algemesí i les seues Falles se sumen a l’austeritat en la celebració de les festes de falles i per a això han decidit realitzar 4 mascletades en compte de les ja tradicionals 5 que es desenvolupaven durant les Falles a la localitat.
Gràcies a la col·laboració de diferents empreses locals i comarcals Algemesí podrà gaudir novament de mascletades sense cap cost per a les arques municipals
Les Falles d’enguany compten amb un nou al·licient per a viure-les a la ciutat. Es tracta del concurs de mascletades que tindrà lloc durant els propers dies al parc de Salvador Castell d’Algemesí.
Amb l’objectiu de millorar la qualitat de les mascletades i per a una major implicació dels pirotècnics, s’ha organitzat un concurs que premiarà el millor espectacle i el premi del qual serà poder disparar en el dia gran de Falles de l’any que ve.
La primera "mascletà" d´enguany es va disparar dissabte passat i va ser a càrrec de Pirotècnia Turís. Dissabte que ve dia 17 de març, dispararà Europlà, mentresque el diumenge ho farà Pirotècnia Crespo. Les tres seran valorades per un jurat que decidirà el guanyador.
Enguany, La "mascletà" del dia 19 de març serà a càrrec d’Europlà i oferirà una "mascletà " piromusical que promet sorprendre encara que no entrarà en concurs. Totes es realitzaran a les 14 hores a la zona habilitada al parc de Salvador Castell, que s’ha convertit en el punt de reunió al migdia de totes les falles durant estes festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada